Hotel Charlotte Logo

Haspingerstrasse 475, 6100 Seefeld in Tirol, Østrig
Tel: +43 (0)5212/2652 Fax: +43 (0)5212/26526

Hallo i Danmark
Dejligt, at i har "fundet" os!

Vores "Lejlighed - og Wellnesshotel CHARLOTTE" er et dejligt "lille" hus, som med sin hemmelige atmosfære og personlige omsorg, adskiller sig fra store Hotelborge.

Hotel  "Charlotte" er enestående. Ligegyldig om du rejser alene eller med familie, hos os finder alle et passende værelse,enkeltværelse,  dobbelt værelse,  2 - værelses studie, eller dejlige lejligheder til 1 - 7 personer.

Vore gæster der bor i lejlighed, har selvfølgelig også mulighed for at spise morgenmad og / eller middag om aftenen i hotellet. Vores køkken er forøvrigt udmærket, hvilket vore gæster gang på gang fortæller os.

Hotel Charlotte, Seefeld

Vores "Oktogen" et fantastisk welnessområde ( Finsk sauna, dampbad, kryddersauna, infrarød kabine, Kneip,....) med store panorama vinduer med udsigt til de omkringliggende bjerge, er det det helt ideelle sted til at slappe af. Massage og kosmetiske behandlinger, kan også bestilles og fås i huset.

Børnene elsker svømmebadet, ligeledes den store have med legeplads, og grill plads.

End videre et stort plus i vores familieforetagende, er den absolutte ro og solrige beliggenhed, og alligevel når man Seefelds centrum på 7-10 min. til fods. Om vinteren holder den gratis skibus, i umiddelbar nærhed af hotellet.

Hotel Charlotte, Seefeld

For dem der om sommeren hellere vil udforske omegnen i selskab med andre, tilbyder vi et gratis vandre program og selvfølgelig kan man også sommer som vinter, deltage i et fantastisk oplevelses program gennem turist informationen. Der vil altid være noget interessant at beskæftige sig med.

For de små gæster vil vi også gerne fortælle at vi indimellem laver små udflugter med vores lamaer, hvilket altid er til stor jubel for de små. I tilfælde af at solen ikke skinner, har vi et legerum, et billiard bord, bordtennis og bord fodboldbord....

Seefeld og de omkringliggende steder, byder til hver årstid, på mange sport muligheder. Som feks, mountainbike, eller en gemytlig cykletur, klatre, fiske, svømme, endten i svømmehallen eller en af søerne. Tennis, golf, langrend,  alpin skiløb, snowboard, vintervandring eller sne-sko-vandring, ishockey og meget meget mer....

Kære læsere, det ville glæde os hvis dette har vakt jeres interesse, og ønsker I at vide mere, så gå venligst til vores engelske hjemmeside.

Selvfølgelig står vi også personligt til rådighed, hvis I har yderlige spørgsmål, kan vi besvare jer på tysk, engelsk, fransk eller italiensk. Eller send os Deres spørgsmål under linket "spørgsmål"

Altså så..... måske på et snarligt gensyn i vores

"APPART - og WELLNESSHOTEL CHARLOTTE"  i Olympiaegionen Seefeld.