Hotel Charlotte Logo

Haspingerstrasse 475, 6100 Seefeld in Tirol, Ausztria
Tel: +43 (0)5212/2652 Fax: +43 (0)5212/26526

Üdvözlöm,
örülünk, hogy „megtalált” minket!

A mi szállodánk az „Appart und Wellnesshotel Charlotte” egy kicsi, szép ház, amelyet megkülönböztet az otthonos légkör és a személyes figyelem.

A „Charlotte” egyedülálló. Akár egyedül utazik, vagy a családdal, nálunk mindannyiuk számára megtalálja a megfelelőt, az egy személyes szobától a 7 fős  apartmanig.

Az apartman vendégeknek is van lehetősége arra, hogy használják az infrastruktúrát a szállodában, reggelizzenek  és,vagy vacsorázzanak. A konyha mellesleg kiváló ezt a vendégeink ismételten megerősítik!

Hotel Charlotte, Seefeld

Az „Oktogon”, egy remek wellness  (Finn szauna, Infrakabin, Gyógynövényes szauna, Gőzkabin ...) hatalmas panoráma ablakai a környező hegyekre nézve ideális hely a kikapcsolódásra. Masszázsok és kozmetikai kezeléseket tudunk rendelkezésükre bocsátani.

 A gyerekeknek a fedett uszoda és egy  nagy kerti játszótér áll rendelkezésükre grillezési lehetőséggel.

További plusz pont a mi családi vállalkozásunk egy teljesen csendes, napos helyen van, a városközpont pedig csak 7-10 perc gyalog. Az ingyenes síbusz télen a szálloda közvetlen közelében van.

Hotel Charlotte, Seefeld

Azoknak, akik szeretnék felfedezni Seefeld szépségeit, nyáron kínálunk egy ingyenes gyalogos programot, amiben a turisztikai egyesület is részt vesz. Nálunk mindig történik valami.

Családunk házállatként tart lámákat amik remek társak egy közös túrázáshoz is. Rossz idő esetére szállodánkban található még biliárd, pingpong és csocsóasztal ...

Seefeld és a környező falvak kínálnak minden évszakban számos sportolási lehetőséget: Ilyen például: túrázás, hegyi kerékpározás vagy utcai kerékpározás, hegymászás, horgászat, úszás (fedett uszodában vagy vad tóban), tenisz, golf, ... Sífutás, biatlon, síelés, snowboard, téli gyalog vagy hótalpas túrázás, curling és még sok más ...

Kedves „olvasó”, ha felkeltettük érdeklődését, és további információt szeretne, kérjük kattintson a mi angol nyelvű honlapunkra

Vagy vegye fel a kapcsolatot velünk személyesen, bármilyen további kérdése van német, angol, olasz, vagy francia nyelven érhető el. Vagy küldje el kérdését...

Tehát akkor ….. hamarosan találkozunk „Appart und Wellnesshotel Charlotte” Olympiaregion Seefelden.