Hotel Charlotte Logo

Haspingerstrasse 475, 6100 Seefeld in Tirol, Østerrike
Tel: +43 (0)5212/2652 Fax: +43 (0)5212/26526

Hei Norge,
takk for at dere er inne på hjemmesiden vår!

"Leilighet - og Wellnesshotel CHARLOTTE" er et hyggelig familie drevet hotell. Med sin hjemlige atmosfære og personlige service, skiller vi oss fra store hotell kompleks.

Vi tilbyr alt fra enkeltværelser til flotte leiligheter for 1-7 personer.

Våre gjester som bor i leiligheter, har også mulighet for å spise frokost og/eller middag på kvelden i hotellet. Vårt kjøkken er kjent for å servere variert og god mat, noe også våre norske gjester gir oss positive tilbakemeldinger på!

Hotel Charlotte, Seefeld

Vårt "Oktogen" er et fantastisk welnessområde hvor det er deilig å slappe av (finsk sauna, dampbad, kryddersauna, infrarød kabin etc.). Store panorama vinduer gir fantastisk utsikt til det flotte alpelandskapet rundt Seefeld.

Massasje og kosmetiske behandlinger, kan bestilles og fås i huset.

Våre gjester setter stor pris på vårt innendørs svømmebasseng. Vi har også en hage med lekeplass og muligheter for grilling. For barna arrangerer vi små utflukter med våre lamaer. Hvis solen ikke skinner, har vi et lekerom, biljard, bordtennis og fotball spill.

Vårt familie hotell ligger rolig og solrikt til, ca. 1 km fra «Dorfplatzen» i Seefeld sentrum.

Hotel Charlotte, Seefeld

Om vinteren stopper gratis skibuss rett ved hotellet. Om sommeren tilbyr vi gratis «vandreprogram». Turistinformasjonen har i tillegg et variert program både sommer som vinter.

Seefeld ligger bare et par flytimer fra Oslo. Denne lille idylliske alpelandsbyen i Tirol tilbyr et utall muligheter til å oppleve en fantastisk natur, uansett årstid. Golfbaner, bademuligheter, sykkelruter, alpinanlegg, rulleskiløype, skiskyting og kilometervis med turveier og preparerte skiløyper. For skiinteresserte nordmenn er Seefeld kjent  som arrangør av vinter OL (nordiske grener) i 1964/1976 og VM på ski 1985 og 2019.

Har du/dere lyst til å vite mer om vårt familiehotell, så gå til vår engelske hjemmeside.

Har du spørsmål, vennligst ta direkte kontakt med oss under følgende link,  "spørsmål"

Vi håper å se deg/dere på vårt  "APPART - og WELLNESSHOTEL CHARLOTTE"  i Olympiaregion Seefeld.